Vaste telefonie

Maakt jouw bedrijf gebruik van vaste telefonie? Op 1 september 2019 verdwijnt ISDN, de technologie waarmee veel bedrijven in Nederland gebruik maken van vaste telefonie. Via KHN Telecom kun je voordelig telefonisch bereikbaar blijven met de vaste lijn. Anno 2019 gaat vast bellen via het internet. Dit wordt ook wel Voice over IP (afgekort VoIP) genoemd. Wij kunnen zorgeloos de overstap naar vast bellen via het internet regelen.

Voordelen

Met vaste telefonie van KHN Telecom bel je over het internet via het betrouwbare netwerk van KPN. Je kunt ervoor kiezen om te betalen naar gebruik of onbeperkt te bellen voor een vast bedrag per maand. Ons plus en premium pakket is geschikt voor telefonie in de cloud. Heb je een telefooncentrale op locatie en wil je deze behouden, kies dan het basis pakket. Vanuit het KHN collectief ontvang je bovendien 15% korting op al onze vaste telefonie pakketten.

Waarom VoIP?

  • Voor 1 tot 150 medewerkers
  • Vanaf € 53,50 voor een complete werkomgeving
  • 15% goedkoper dan KPN EEN

Onze vaste telefonie pakketten

Basis

Onze basis VoIP oplossing
Onbeperkt bellen of betaal per minuut
Met behoud van huidige telefooncentrale
Geen aanschaf van nieuwe toestellen nodig
Plus

Onze complete VoIP oplossing
Onbeperkt bellen of betaal per minuut
Telefooncentrale in de cloud
Ruim aanbod van functionaliteiten
Premium

Onze premium VoIP oplossing
Onbeperkt bellen naar vast en mobiel
Telefooncentrale in de cloud
Compleet aanbod functionaliteiten
  • Bel mij terug

    Wist je dat onbeperkt bellen over het internet zelfs voordeliger is dan bellen via de traditionele vaste telefonie? In een telefonisch gesprek kunnen wij jou verder helpen. Vul onderstaande gegevens in en dan bellen wij jou terug op de datum en tijd dat jou het beste uitkomt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.