Internet

Over KHN Telecom

KHN Telecom is opgezet in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland met als doel kwalitatief goede telefonie oplossingen te bieden tegen een zeer scherpe prijs. Bij KHN Telecom kunt u terecht voor alle telefonievragen op het gebied van telefonie en internet(connectie), waarbij onze specialisten u graag van dienst zijn.

KHN Telecom is onderdeel van sTN, stichting Telecom- en Internetgebruikers Nederland, die soortgelijke service ook aan andere brancheorganisaties biedt.

De stichting Telecom- & Internet­gebruikers Nederland (sTN) bemiddelt al meer dan 15 jaar telecommunicatie- en datadiensten voor zakelijke gebruikers. Zij voeren onafhankelijk onderzoek uit onder alle telecomaanbieders in Nederland en selecteren de beste prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van hun bevindingen, ervaring en kennis, bieden zij vervolgens doordachte collectieve regelingen aan, die opvallen in prijs, service en gebruiksgemak. De deelnemers zijn de leden van vele Nederlandse branche-, en koepelorganisaties. Door deze schaalgrootte kunnen zij als geen ander grote kortingen behalen. Die meerwaarde geldt voor internet -, vaste -en mobiele telefonie contracten. sTN doet zaken met alle grote landelijke telefonie -en internetaanbieders en hebben met hen aantrekkelijke collectieve kortingsregelingen afgesproken.

Klik hier voor meer informatie over sTN

KHN Telecom meer service, minder kosten!

Meer informatie of persoonlijk advies?