Altijd goed bereikbaar met KHN Telecom

De beste telecom regel je met ledenvoordeel van KHN Telecom. Je kunt bij ons direct online Sim Only abonnementen afsluiten met een maximum van 5 abonnementen. Bekijk hieronder onze scherp geprijsde KPN en T-Mobile abonnementen.

KPN Sim Only

Een Sim Only abonnement van KPN is de beste keuze als je de maandelijkse telefoonkosten laag wilt houden. Je betaalt alleen voor het maandelijks gebruik van de bel-, sms- en internetbundel. Via KHN Telecom loopt de korting op tot wel 55% korting. Bovendien betaal je geen overstap- en aansluitkosten. Hierdoor bespaar je maar liefst € 80,95 aan eenmalige kosten.

kpnsim

Sim Only Budget
Onbeperkt bellen
€ 10 per maand

kpnsim

Sim Only Basis
Onbeperkt bellen + 2 GB
€ 13 per maand

kpnsim

Sim Only Instap
Onbeperkt bellen + 5 GB
€ 16 per maand

T-Mobile Sim Only

Met mobiele telefonie van T-Mobile bel je standaard onbeperkt door heel Nederland, de EU en de VS. Wij bieden maar liefst 25% korting op de Sim Only abonnementen van T-Mobile. Bovendien zijn de abonnementen maandelijks aanpasbaar, betaal je geen aansluit- of overstapkosten en bieden wij gratis nummerbehoud. Hierdoor bespaar je € 65,13 aan eenmalige kosten.

tmobilesim

@Work 2GB
Onbeperkt bellen + 2GB
€ 16,50 per maand

tmobilesim

@Work 8GB
Onbeperkt bellen + 8GB
€ 21 per maand

tmobilesim

@Work Unlimited
Onbeperkt bellen + 20GB
€ 26,25 per maand

tmobilesim

@Work Unlimited Plus
Onbeperkt bellen + 25 GB
€ 45,00 per maand

Wat zeggen onze klanten?

KHN Telecom is de belangenbehartiger voor horeca Nederland. Te vaak komen we  verhalen tegen van horeca ondernemers met te dure abonnementen. Iedere dag bundelen wij daarom onze krachten om goede prijzen te bedingen bij de grote internet en telecomproviders.

Het verhaal van Ruud: “De wereld van de telecom en internet is net een jungle.”

Sinds kort runt Ruud dag-horeca in kasteel Ammersoyen. Hij moest natuurlijk meteen goed bereikbaar zijn, maar merkte dat de keuze voor telefonie en internet nog niet zo makkelijk is:Daar ben je niet zomaar uit en de tijd om het goed uit te zoeken had ik niet. KHN Telecom heeft voor mij de beste optie uitgezocht.” Lees het verhaal van Ruud.

Kasteel-ammersoyen-khn-telecom

Abonnement met telefoon

Ben je op zoek naar een abonnement met telefoon?
Wij kunnen de abonnementen inclusief telefoon van alle grote telecomproviders aanbieden met ledenvoordeel. Neem vandaag nog contact op met onze klantenservice.

Offerte op maat

Wil je meer dan 5 abonnementen afsluiten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0348 – 49 50 60. Wij kijken wat voor jou het meest ideale abonnement is en berekenen hoeveel jij maximaal kunt besparen. De minimale kortingen die wij bieden zijn:

  • Minimaal 15% korting op de diensten van KPN.
  • Minimaal 5% korting op de diensten van T-Mobile.
  • Minimaal 10% korting op de diensten van Vodafone.