Referenties

“Met KHN Telecom als partner heb ik de telefonie volledig uit handen kunnen geven. Een goede service, korte lijntjes en snel schakelen, dat doen ze erg goed!”

Doppio espresso logo

Leonie van Putten, Eigenaar Doppio Espresso Utrecht, Leidsche Rijn & Nieuwegein

“Zelf vond ik het lastig te beslissen wat goede verbindingen & aanbieders zijn. Ik ben er zelf niet in thuis en kostte mij dan ook erg veel tijd. KHN Telecom heeft mij dit uit handen genomen. Zij zoeken voor mij de beste providers tegen de beste prijs. Ik ben heel blij dat ik dit uit handen heb kunnen geven.

Ik heb altijd contact met dezelfde persoon en de lijntjes zijn daardoor kort. Ik ervaar dit als erg prettig, mede doordat diegene alles af weet van mijn case. Het adviseerde voor mij zo veel makkelijker richting mijn andere vestigingen. Ik hoefde maar een keer uit te leggen waar ik naar op zoek was en daarna kon het als het ware gekopieerd worden.

Ook is de service van KHN Telecom heel erg goed! Op het moment dat er iets niet goed gaat doe ik een belletje of een mailtje en ik kan er van uit gaan dat het opgelost wordt. En nog snel ook! Er wordt direct gekeken naar een oplossing.

“De wereld van de telecom en internet is net een jungle. Ik weet nu dat alles gewoon goed geregeld is.”

Koesthuis-Kasteel-Ammersoyen-logo

Ruud van Dulmen, eigenaar Koetshuis Kasteel Ammersoyen

“We moeten telefonisch gewoon goed bereikbaar zijn en hebben internet nodig voor de pinautomaat, de kassa, de muziek en voor onze werkplekken. Maar de wereld van de telecom en internet is net een jungle. Daar ben je niet zomaar uit en tijd om het uit te zoeken had ik niet. sTN heeft voor mij de beste deal gevonden.

Ik kreeg van sTN een mooie korting, maar ben vooral blij met de service. Voor de kassa hebben we bijvoorbeeld binnen 2 dagen een tijdelijke wifi via 4G in bruikleen gekregen. Dat heeft perfect gewerkt. En toen er een keer een aansluitprobleem was met de mobiele wifi, is dat binnen een half uurtje opgelost. Ik weet dat alles gewoon goed geregeld is.”

Koetshuis Kasteel Ammersoyen