Nu nog voordeliger voor KHN leden!

Profiteer gedurende de actieperiode van nog meer voordeel op de sTN KPN ZZP Mobiel abonnementen en op de Apple iPhone 8 64 GB. Vul onderstaande formulier in en vraag uw abonnement(en) aan en ervaar de voordelen van het collectief van KHN Telecom (onderdeel van sTN).

Actie is op basis van verlenging of nieuw abonnement met een looptijd van 24 maanden. Genoemde bedragen zijn excl. BTW en thuiskopieheffing € 4,70 per toestel.
* Gedurende 24 maanden ontvangt u 10% KHN ledenvoordeel korting op de actieprijs. Na 24 maanden ontvangt u 10% KHN ledenvoordeel korting op de reguliere prijs.

 

sTN KPN ZZP Mobiel

In samenwerking met KPN introduceren wij u de sTN KPN ZZP Mobiel abonnementen.

Lekker voordelig en zonder zorgen bellen, internetten en sms’en binnen Nederland en op reis in de EU. Daarnaast is er toegang tot het supersnelle 4G netwerk, met een stabiel signaal waardoor u zonder haperen kunt internetten en muziek en video kunt streamen. In combinatie met de iPhone 8 heeft u zelfs toegang tot het 4G+ netwerk! De abonnementen maken gebruiken van het betrouwbare KPN netwerk en komt in vier varianten welke wij tegen aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden.

 

Apple iPhone 8

De iPhone 8 zorgt met de nieuwe A11 processor voor razendsnelle prestaties, die op het HD Retina beeldscherm met ‘True Tone’ uitstekend tot hun recht komen met een spetterende kleurenweergave. De iPhone 8 is verkrijgbaar in drie kleuren: Silver, Space Gray en Gold – voor elk wat wils.

 

Ja, ik wil profiteren van de actie en heb interesse in de volgende aanbieding(en):

    Actie is op basis van verlenging of nieuw abonnement met een looptijd van 24 maanden. Gedurende 24 maanden ontvangt u 10% KHN ledenvoordeel korting op de actieprijs. Na 24 maanden ontvangt u 10% KHN ledenvoordeel korting op de reguliere prijs.
  • Indien afwijkend, vul hieronder het verzend adres in.
  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: pdf, jpg.